Aktuális tanácsaink... arrow A Jókai Patikáról arrow Újpesti kalauz arrow HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!!
 
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!! Nyomtatás E-mail

Házhozszállítás

Hívjon, hogy segíthessünk! Tel: 06-30 822-79-78

Próbálja ki ingyen Ön is! Mit - miért - hogyan - mennyiért? Ezekre a kérdésekre válaszolunk Önnek az alábbiakban:

 

Miért?
Napjainkban az emberekre egyre nagyobb fizikai és lelki terhet ró a megélhetéshez szükséges anyagiak előteremtése, ami gyakran igénybe veszi a nap 10-12 óráját. A mindennapi ügyek elintézése sokszor nehézségekbe ütközik a rendes nyitva tartás alatt, ráadásul a sorban állással is értékes idő megy veszendőbe. Külön terhet ró a családok aktív tagjaira a gyermekek és a gondozásra szoruló családtagok ellátása. Az idős emberek közül sokan élnek egyedül, segítség nélkül, mozgásukban k/rlátozottan, számukra a gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök beszerzése mindennapi gondot jelent. Munkánk során nap mint nap szembesültünk ezekkel a problémákkal, amelyek megoldásához nyújt segítséget  2007 szeptemberében indult szolgáltatásunk, a házhozszállítás.A kezdetben csak a negyedik kerületiek számára elérhető szolgáltatásunk hamar népszerű lett az újpestiek körében. A kedvező fogadtatás miatt, és mivel patikánkat sokan keresik fel a környező kerületekből is, néhány hónap után a házhozszállítás elérhetővé vált a XIII. és a XV. kerületi lakosok számára is.

Mit?
A házhozszállítás során megrendelhető a Jókai Patika és Biocentrum majdnem teljes kínálata:

  •  vény nélkül kapható gyógyszerek
  •  vényköteles gyógyszerek
  •  gyógyászati segédeszközök (amit nem szükséges próbálni)
  •  gyógytermékek
  •  kozmetikumok
  •  bioélelmiszerek


Sokszor a megrendelt, vagy elkészítendő gyógyszert is érdemes házhozszállítás keretében kérni, amiért esetleg újra vissza kellene jönni a gyógyszertárba.
Hogyan?

A megrendelés leadható telefonon, interneten és személyesen 8.00  és 20.00 óra között.


A kiszállítás 18.00 és 20.00 óra között történik.

Mennyiért?
A rendelt termékek mennyiségétől és a távolságtól függetlenül egy házhozszállítás díja 360, azaz – háromszázhatvan - Ft.

Fontos tudnivalók…
Vényköteles gyógyszerek megrendelése esetén a házhozszállítást végző kolléga a recepteket először elismervény ellenében átveszi, amelyért külön díjat nem számolunk fel, majd a gyógyszerészek által összeállított, és lezárt csomagot még aznap kiszállítja. A megrendelt termékek ellenértékét és a házhozszállítás díját az áru átvételekor kell kifizetni.

Nyerges Hanga

 

 
Következő >
Házhozszállítás
Jókai Web
Homeopátiás tanácsok
Homeopátia
Egészségvédelem
Látogatott oldalak