Aktuális tanácsaink...
 
Aktuális tanácsaink...
A 2-es típusú cukorbetegség szövődményei
2es_tipusu_cukorbetegseg_szovodmenyei.jpgA cukorbetegség az összes szerv működését hátrányosan befolyásolja, ide értve a szívet, az ereket, az idegeket, a szemet és a vesét. Ha sikerül a vércukorszintet a normális tartományban tartani, drámaian csökken a szövődmények kialakulásának kockázata.
Bővebben...
 
A cukorbetegség kezelése
cukorbetegseg_kezelese.jpgA cukorbetegség kezelésének fő célja a vércukorszint normális határértékeken belül tartása, amennyire ez lehetséges. A tökéletesen normális szintet nehéz elérni, de minél inkább sikerül a vércukrot a normál tartományban tartani, annál kevésbé valószínű, hogy átmeneti és hosszú távú szövődmények alakulnak ki.
Bővebben...
 
Bio-Króm-DIA tabletta
bio_krom_dia_tabletta.jpgKrómot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A króm elősegíti az inzulin hatását, ilyen módon befolyással van a szénhidrát-, zsír- és fehérje-anyagcserére, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. 
Bővebben...
 
Milgamma lábápoló krém
milgamma_labapolo_krem.jpgA Milgamma lábápoló krém magas koncentrációban tartalmazza a nedvességmegtartó ureát. Ezáltal a bőr nedvességfelvevő és tároló képességét támogatja. Nem tartalmaz szín- és illatanyagokat, valamint tartósítószereket. 
Bővebben...
 
Dcont Partner vércukorszintmérő készülék
dcont_partner_vercukorszintmero_keszulek.jpgA készülék a pillanatnyi vércukorszintet határozza meg oly módon, hogy érzékeli azt az elszíneződést, ami a tesztcsíkban levő reagens és a vércseppben található cukor reakciójakor keletkezik. Az elszíneződés leolvasása a megvilágított felületről visszaverődő fény mérésén alapszik.
Bővebben...
 
Accu-Chek Active vércukorszintmérő készülék
accu_chek_active_vercukorszintmero_keszulek.jpgAz új Accu-Chek® Active vércukorszintmérő készülék maradéktalanul kielégíti a korszerű vércukormérőkkel szemben elvárható követelményeket.
Bővebben...
 
Házhozszállítás
Jókai Web
Homeopátiás tanácsok
Homeopátia
Egészségvédelem
Látogatott oldalak